Make your own free website on Tripod.com

KOMUNITI OKU

Bersama kami

Laman utama | Web Log | Organisasi kami | Hubungi kami | Aktiviti OKU | Bersama kami | Laman ahli | Berita | Rangkaian | Iklan

Tidak semua orang ingin terlibat didalam komuniti ini dengan cara yang sama. Laman ini memberikan beberapa cara kepada anda yang berminat untuk bersama dengan warga OKU dan memberikan sumbangan yang produktif.

Memberikan sedikit masa anda untuk menyertai atau mengikuti perbincangan di e-group kami.

Apakah faedah dari anda meruangkan masa di e-group kami? Faedahnya tidaklah banyak, tetapi dengan mengikuti atau menyertai perbincangan di e-group kami, anda akan dapat memahami akan masalah rakan-rakan OKU, dan cara rakan-rakan OKU berfikir. Seterusnya dengan kefahaman ini perkembangan minda warga OKU akan dapat dibentuk. Untuk warga normal kefahaman ini dapat mengeratkan hubungan interaksi diantara warga OKU dan warga normal. Untuk badan-bandan yang mengelolakan warga OKU, anda akan dapat memahami masalah kami dan cara kami berfikir, dengan kefahaman itu, anda akan dapat memberikan servis yang lebih baik dan bermutu untuk warga OKU.
 
Apa yang anda perlu buat? Sila lawati dan;

<Sertai e-group komuniti OKU sekarang>

Menjadi ahli Komuniti OKU

Sila isi ruang dibawah untuk menyertai kami, ianya terbuka kepada semua.

Nama
E-mail
OKU anggota
OKU Penglihatan
OKU pendengaran
Pekerjaan
Status Pekahwinan
  

Bantuan

Kami tidak mengutip apa derma didalam semua bentuk, tetapi kami akan meyiarkan berita-berita warga OKU yang memerlukan bantuan, sesiapa yang ingin membantu boleh menghubungi pihak yang memerlukan bantuan tersebut. Jika anda mempunyai berita warga yang inginkan bantuan sila laporkan seperti beriku;

Nama anda
E-mail anda
Bantuan yang diperlukan
Nama warga yang memerlukan bantuan
Cara yang perlu untuk menyalurkan bantuan
Cara untuk menghubungi warga yang memerlukan bantuan
  

Kami menyediakan ruang untuk anda menulis petisyen, tetapi kami akan menapisnya dari masa kesemasa. Jika kami fikirkan perlu atau sesuai untuk petisyen itu diteruskan, kami terlebih dahulu akan menyediakan "POLL".

Disini anda boleh mencadangkan tajuk untuk dijadikan petisyen.

Nama:
E-mail:
Tajuk petisyen
Penerangan yang menjurus kepada petisyen keatas sesuatu pihak
  

Jika anda ingin menyokong petisyen tersebut, sila isi ruang dibawah.

Nama:
E-mail:
Tajuk petisyen
Menyokong
Tidak menyokong
Ulasan anda
  

Copyright 2004, Komuniti OKU@